Damesmode, herenmode en mode voor de bruidegom.

webshop BUTTON

Tips & trends heren

Een stropdas knopen hoeft niet moeilijk te zijn, je moet alleen even door hebben welke stappen je neemt. Pak je stropdas er snel bij want wij hebben goed nieuws: vier verschillende knopen hebben wij op een rijtje gezet d.m.v. onderstaande filmpjes. Zo heb jij in een minuut het stropdasknopen onder de knie en kun jij goedgekleed de deur uit!

Je favoriete jeans wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Er is gebleken dat de Nederlandse jeansdrager zijn jeans het liefst regelmatig wast en dan ook nog eens te warm. We geven je graag een aantal handige tips om je jeans zo lang mogelijk mooi te houden. Dus lees snel verder voor alles op het gebied van het wassen (of juist niet wassen) van jeans.

 

Het vinden van je kleurtype helpt je bepalen welke kleuren je het best staan. Dit maakt het makkelijker om te bepalen welke kleding je doet stralen. Het is een eenvoudige manier om je uitstraling te versterken! Zo wordt kleuradvies dus kledingadvies. De onderstaande tips en informatie zullen je helpen om je seizoenstype te bepalen (zomer, lente, herfst of winter). De tips zijn voor zowel mannen als vrouwen gelijk.

Zonder onze mobiele telefoon gaan we de deur bijna niet meer uit. 'Smart' is tegenwoordig niet meer weg te denken.

Dijkstra Mode maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.