Damesmode, herenmode en mode voor de bruidegom.

Privacy Policy 2018

Dijkstra Mode is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. In deze privacy policy wordt uitgelegd welke persoonsgegevens verzamend en gebruikt worden en met welk doel. Er wordt aangeraden deze zorgvuldig door te lezen.

 

Gebruik van persoonsgegevens
Persoonsgegevens (die via deze site) worden verzameld, gebruikt Dijkstra Mode alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Dit is de nieuwsbrief via e-mail en/of voor klantenkaarthouders is dit het puntenspaarsysteem waarbij de klantenkaarthouder bij 50 punten een korting van €25,- ontvangt op de volgende aankoop. Bovendien houdt Dijkstra Mode haar klanten op de hoogte van (kortings) acties. Daarmee voldoet Dijkstra Mode aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Bekijk of download de Wet bescherming persoonsgegevens op Overheid.nl.

 

Hoe gaat Dijkstra Mode om met uw persoonsgegevens?
Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld. Voor alle verwerkingen van persoonsgegevens geldt dat alleen die gegevens worden gebruikt die u zelf actief heeft achtergelaten. De gegevens worden niet verspreid onder derden.

 

Bezoekgegevens
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. Dijkstra Mode gebruikt deze gegevens alleen om de statistieken op de website te bekijken en de website te blijven aanpassen. Dijkstra Mode zorgt dat deze gegevens worden geanonimiseerd, bovendien worden deze gegevens niet verstrekt aan derden

 

Google Analytics
Dijkstra Mode maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en op welke manier de website wordt gevonden (welke zoekwoorden er bijvoorbeeld in verschillende zoekmachines worden gebruikt). Ook gebruikt Dijkstra Mode Google Analytics om de site aan te passen aan de behoefte van de sitebezoeker. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het IP-adres, overgebracht naar en door Google. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie en het specifieke privacybeleid van Google Analytics. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt en om rapporten over de website aan Dijkstra Mode te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Dijkstra Mode heeft hier geen invloed op. Dijkstra Mode heeft Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 

Instagram en Facebook
Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken Instagram en Facebook. Deze knoppen worden gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door Instagram en Facebook zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie. Lees hiervoor de privacyverklaring van Instagram en van Facebook om te zien wat zij met de persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

 

Nieuwsbrief
Dijkstra Mode biedt een nieuwsbrief waarmee lezers worden geïnformeerd over acties van Dijkstra Mode. Uw e-mailadres wordt alleen met expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Het klantenbestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.
Dijkstra Mode maakt bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van de computer wordt opgeslagen. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser.

 

Wat zijn persoonsgegevens?
Een persoonsgegeven is informatie die herleidbaar is tot een persoon. Voorbeeld van een persoonsgegeven is een naam of een huisadres, maar ook e-mailadressen kunnen persoonsgegevens zijn.

Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden, kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Opname in relatiebestand
Indien u wilt kan Dijkstra Mode uw gegevens opnemen in het relatiebestand. U kunt u via deze website aanmelden voor de nieuwsbrief door uw emailadres door te geven. Wilt u klantenkaarthouder van Dijkstra Mode worden dan biedt Dijkstra Mode de mogelijkheid te sparen voor korting door middel van uw klantenkaart. Hiervoor worden een aantal persoonsgegevens gevraagd, namelijk: voorletter, achternaam, straat, huisnummer, postcode, woonplaats, telefoonnummer en het emailadres. Uw aankoophistorie wordt opgeslagen om advies en informatie voor de volgende aankoop te kunnen bieden. Wanneer u klantenkaarthouder van Dijkstra Mode bent, geeft  u automatisch akkoord op het ontvangen van de nieuwsbrief via de mail (wanneer het emailadres is ingevuld) en ontvangen van gepersonaliseerde post. U heeft volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens recht op inzage in uw eigen gegevens.

Attentie: U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw persoonlijke gegevens. Dit betekent dat u eventuele wijzingen (zoals verandering van adres of e-mail) zelf dient aan te passen.

 

Recht van bezwaar en overige rechten

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Dijkstra Mode. Als u bezwaar maakt zal Dijkstra Mode onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dan Dijkstra Mode afschriften en/of kopieën van gegevens die het bedrijf (laat) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken.


Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens

Dijkstra Mode
Feintensloane 1
9269 VA Feanwâlden
E-mail:      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:  0511-472381

Deze privacy policy is voor het laatst aangepast op 22-05-2018.

Dijkstra Mode maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.