Dijkstra Mode uit Feanwalden
Damesmode, herenmode en mode voor de bruidegom.

webshop BUTTON

Laatste Nieuws

9 t/m 14 mei: Het is zo ver! 𝐃𝐞 𝐰𝐞𝐞𝐤 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐞𝐧𝐞𝐧 𝐰𝐢𝐧𝐤𝐞𝐥. Een week waarin we stil staan bij de kracht van fysieke, ‘stenen’ winkels. Deze winkels maken de stad of het dorp een stuk leuker. De gezelligheid, krijgen van het juiste advies, producten aanraken en inspiratie opdoen onder het genot van een kopje koffie of thee! ☕️
 
Wij nemen graag deel aan dit prachtige initiatief. Ons bestaan hebben we natuurlijk volledig te danken aan jullie! Om jullie te bedanken willen we dit vieren. Koffie, thee of een lekker drankje staat deze week klaar en je maakt kans op het winnen van shoptegoed! Maak een foto van je aankoop bij het Facebookframe en plaats deze op social media.
Zaterdag 14 mei live muziek door Syta & Marije.
 
We zien je graag in Feanwâlden!🥰
De week van de stenen winkel WVDSW - Koop lokaal koopklein in Feanwâlden winkelcentrum de Koemarkt Veenwouden
 

Tijdens de opening van het stationspark en het Transferium van Feanwâlden organiseerde Dijkstra Mode op zaterdag 25 september 5 modeshows. Modellen flaneerden in de nieuwste najaarsmode over de rode loper. Zowel damesmode als herenmode en zelfs mode voor de bruidegom werden die dag in de spotlight gezet.

De foto's van de modeshow van zaterdag 25 september tijdens de opening van het Stationspark bij het Transferium in Feanwâlden staan online! We hebben die dag 5 shows mogen organiseren waarbij modellen in prachtige najaarsmode over de rode roper flaneren! Bekijk de nieuwste mode door HIER te klikken.

Modeshow fashionshow station Feanwâlden transferium fashionshow evenement KIK kansen in kernen park veenwouden

VIDEO: Dijkstra Mode in Feanwâlden houdt de moed erin tijdens lockdown. Bekijk het volledige artikel van RTV NOF hier.

Redactioneel artikel in de Actief woensdag 7 oktober 2020. Klik HIER voor de online krant.

Redactioneel 50 jarig jubileum Dijkstra Mode Feanwâlden Weekblad Actief

Redactioneel stuk in het Friesch Dagblad, in de Bruid & Bruiloft special van 24 september 2020
Bekijk de volledige special hier. 

BRUID EN BRUILOFT special redactioneel stuk friesch dagblad 2020

Dijkstra Mode maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.