Dijkstra Mode uit Feanwalden
Damesmode, herenmode en mode voor de bruidegom.

webshop BUTTON

Laatste Nieuws

Wij zijn genomineerd voor de leukste modewinkel, na jullie stemmen zijn we beëindigd op de tweede plaats van de gemeente Dantumadiel! In de provincie Fryslân zijn we trots op de 4e en 16e plaats. Ontzettend bedankt voor jullie stemmen. Het gemiddelde eindcijfer staat op 9,27 voor Dijkstra Mode Feanwâlden.

2023-voorjaarzomer-leukstewinkel.png

Wij hebben een nieuw merk aan onze collectie trouwkostuums toegevoegd, namelijk Wilvorst!

Wilvorst is één van de meest toonaangevende merken op het gebied van trouwpakken. Ze hebben deze bekendheid te danken aan hun bestaan sinds 1916 en hun ervaren ontwerpers. Strakke lijnen, slim, zelverzekerd, elegant en licht zijn de kenmerkende eigenschappen van Wilvorst trouwkostuums. De materialen en stoffen van trouwpakken van Wilvorst zijn mooi en licht vloeiend. Op de mooiste dag van je leven wil je toch op je best zijn? Kom gerust vrijblijvend eens langs om je te laten inspireren, we helpen je graag!

2023-wilvosrst_trouwkostuum_wil_0123_otf_wi-look-5_2.jpg

MODESHOW: 3 grote shows op:
 
▪️ Ma. 20 maart 19.30 uur
▪️ Di. 21 maart 10.30 uur
▪️ Di. 21 maart 15.30 uur
 
De shows zijn inmiddels achter de rug. Felle kleuren, broepakken, vele prints en natureltinten werden geshowd door de mannequins. Wil je nog even nagenieten? Klik dan op deze link en bekijk de beelden! 
 

Modeshow dijkstra Mode Feanwâlden fashiontrends modetrends rode loper show voorjaarscollectie presentatie modepresentatie

VIDEO: Dijkstra Mode in Feanwâlden houdt de moed erin tijdens lockdown. Bekijk het volledige artikel van RTV NOF hier.

Redactioneel stuk in het Friesch Dagblad, in de Bruid & Bruiloft special van 24 september 2020
Bekijk de volledige special hier. 

BRUID EN BRUILOFT special redactioneel stuk friesch dagblad 2020

Dijkstra Mode maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.