Damesmode, herenmode en mode voor de bruidegom.

webshop BUTTON

Laatste Nieuws

Het Coronavirus brengt nogal wat creativiteit naar boven, vanaf nu is het mogelijk items via onze webshop te bestellen!­čśŹ Een gedeelte van de collectie staat online, we vullen het regelmatig voor je aan! Neem snel een kijkje door HIER te klikken.

Heb je vragen, stuur ons gerust even een Whatsapp berichtje! (0511472381)

2020 4 11 webshop facebook

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN, meer info hier.

_______________

Zo is de hele zaak compleet vernieuwd, haal je het voorjaar in huis met prachtige nieuwe trends aan damesmode, herenmode en mode voor de bruidegom. De hele winkel is tot in de puntjes nieuw aangekleed en dan breekt er een wereldwijd virus uit. Een ontzettend spannende tijd waarbij we passende maatregelen moeten en willen nemen. De veiligheid van onze klanten en medewerkers willen wij voorop stellen. Inmiddels zijn we dagelijks weer vanaf 9.30 uur geopend. Natuurlijk houden wij de adviezen van de overheid nauw in de gaten en blijven dan ook contstant op 1,5 meter afstand. Bestellen is eveneens mogelijk, hier hebben we alvast een aantal artikelen geplaatst. Ook is het mogelijk even een Whatsapp berichtje te sturen (0511472381). Binnen een straal van 10 km laten we de bestelde items gratis bezorgen.

Mochten er wijzigingen plaatsvinden zullen we dit direct bekend maken via onze website en social-media kanalen.

We hebben elkaar hard nodig. Wees voorzichtig en pas goed op elkaar!

2020 Coronavirus COVID-19

Bekijk de redactionele pagina in de Westereender Courant door hier te klikken

Klik hier om de special in het Friesch Dagblad te bekijken.

Een stropdas knopen hoeft niet moeilijk te zijn, je moet alleen de juiste trucjes even leren, die hebben wij voor je op een rijtje gezet! Bekijk de instructiefilmpjes hier.

Stropdas knopen Kopie

Dijkstra Mode maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.