Damesmode, herenmode en mode voor de bruidegom.

Laatste Nieuws

 

2018 08 10 openingstijden

Wegens de vakantieperiode zijn wij iedere werkdag tussen 12:00 uur en 13:00 uur gesloten. Vanaf 31 aug. is er weer koopavond. Check de aangepaste openingstijden hier.

Klik HIER voor een aantal items uit onze collectie

26 maart 2018

Maandagavond stond er een modeshow gepland voor de vrouwenvereniging ‘Vrouwen van Nu Feanwâlden’. Negen modellen van deze vrouwenvereniging schitterden op de rode loper in de nieuwste collectie van Dijkstra Mode. Het haar was geknipt en gekruld door kapsalon Pand 8 en de schoenen, sneakers en sandalen die de modellen droegen zijn van Sjoesjop in Feanwâlden. Setjes van casual en sportief tot chique kwamen voorbij deze avond. Veel felle kleuren als koraal, felgroen, geel, kobaltblauw en rood werden geshowd door de modellen. Ook pasteltinten of zwart-wit combinaties kwamen voorbij. De ladyspeaker van Dijkstra Mode gaf informatie over de sets en wist veel tips en combinatiemogelijkheden te geven. Na een uur vol inspiratie was er de mogelijkheid om de nieuwste mode te passen op de damesafdeling. Het was een inspirerende en geslaagde avond!

2018 Modeshow vrouwen van nu

Dijkstra Mode maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.