Damesmode, herenmode en mode voor de bruidegom.

webshop BUTTON

Een stropdas knopen hoeft niet moeilijk te zijn, je moet alleen even door hebben welke stappen je neemt. Pak je stropdas er snel bij want wij hebben goed nieuws: vier verschillende knopen hebben wij op een rijtje gezet d.m.v. onderstaande filmpjes. Zo heb jij in een minuut het stropdasknopen onder de knie en kun jij goedgekleed de deur uit!

 

De four-in-hand
Met deze techniek leg je een basisknoop. Je knoopt hierbij je stropdas vrij gemakkelijk en resulteert tot een kleine knoop. Deze basisknoop is geschikt voor bijna alle stropdassen en boordvarianten.

 

 

De halve-windsor
Met deze techniek knoop je een symmetrische driehoek in je stropdas. De bredere stropdassen van lichtere stof komen met deze halve-windsor techniek goed tot hun recht.

 

 

De windsor
Voor mannen die al langer dan vandaag een stropdas dragen is de chique windsorknoop geschikt. Deze knoop resulteert tot een grote, dikke knoop.

 

 

 

De tulp

Deze tulp-knoop is iets asymmetrisch en is er perfect geschikt voor, om zelfs smalle stropdasmodellen te voorzien van en ‘kuiltje’. Deze soort inzinking onder de knoop van de stropdas geeft een bijzondere uitstraling.

 

Dijkstra Mode maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.