Damesmode, herenmode en mode voor de bruidegom.

SMART DENIM - GARCIA X RADIGO

Zonder onze mobiele telefoon gaan we de deur bijna niet meer uit. 'Smart' is tegenwoordig niet meer weg te denken. Smartphones, smartwatches; we houden alleen niet altijd rekening met de impact hiervan. De straling van smartphones kan mogelijk schadelijk zijn.. Laat nou juist Garcia hierop inspelen met de 'Garcia x RadyGo' smart denim! De schadelijke straling van smartphones kan worden gestopt door de speciale stofeigenschappen in de broekzakken van de denim.

 

2019 garcia radygo smart denim1

'Keep it in the pocket!' Op de herenafdeling van Dijkstra Mode vind je de smartdenim van Garcia. In de nieuwe jeans zorg jij dat je tot 99,9% minder kans hebt op mobiele stralingen door je smartphone in je broekzak te houden. De stof in de broekzak van deze denim is gemaakt van polyamidegaren met een zilver coating.

 

 

 ____________________________________________________________________________________________________________________

 

STROPDAS KNOPEN

Een stropdas knopen hoeft niet moeilijk te zijn, je moet alleen even door hebben welke stappen je neemt. Pak je stropdas er snel bij want wij hebben goed nieuws: vier verschillende knopen hebben wij op een rijtje gezet d.m.v. onderstaande filmpjes. Zo heb jij in een minuut het stropdasknopen onder de knie en kun jij goedgekleed de deur uit!

 

De four-in-hand
Met deze techniek leg je een basisknoop. Je knoopt hierbij je stropdas vrij gemakkelijk en resulteert tot een kleine knoop. Deze basisknoop is geschikt voor bijna alle stropdassen en boordvarianten.

 

 

De halve-windsor
Met deze techniek knoop je een symmetrische driehoek in je stropdas. De bredere stropdassen van lichtere stof komen met deze halve-windsor techniek goed tot hun recht.

 

 

De windsor
Voor mannen die al langer dan vandaag een stropdas dragen is de chique windsorknoop geschikt. Deze knoop resulteert tot een grote, dikke knoop.

 

 

De tulp
Deze tulp-knoop is iets asymmetrisch en is er perfect geschikt voor, om zelfs smalle stropdasmodellen te voorzien van en ‘kuiltje’. Deze soort inzinking onder de knoop van de stropdas geeft een bijzondere uitstraling.

 

Dijkstra Mode maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.