Damesmode, herenmode en mode voor de bruidegom.

webshop BUTTON

Tips en trends dames

2021 najaarsmode wintermode mode trends najaar winter damesmode

 

Een prachtige nieuwe najaarscollectie vult de winkel. Opvallend dit najaar: veel variatie in prints en kleuren! Je kunt te kust en te keur met vele printbroekjes, wijde- of flaredpants, soepele blazerjasjes, blousejurken, een broekpak of maak kennis met een fijne lammy-coat! Lees snel verder om je te laten inspireren en duik in nieuwe mode voor het winterseizoen!

Het vinden van je kleurtype helpt je bepalen welke kleuren je het best staan. Dit maakt het makkelijker om te bepalen welke kleding je doet stralen. Het is een eenvoudige manier om je uitstraling te versterken! Zo wordt kleuradvies dus kledingadvies. De onderstaande tips en informatie zullen je helpen om je seizoenstype te bepalen (zomer, lente, herfst of winter). De tips zijn voor zowel mannen als vrouwen gelijk.

Je favoriete jeans wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Er is gebleken dat de Nederlandse jeansdrager zijn jeans het liefst regelmatig wast en dan ook nog eens te warm. We geven je graag een aantal handige tips om je jeans zo lang mogelijk mooi te houden. Dus lees snel verder voor alles op het gebied van het wassen (of juist niet wassen) van jeans.

 

Dijkstra Mode maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.