Damesmode, herenmode en mode voor de bruidegom.

webshop BUTTON

Tips en trends dames

2021 dames tips en trends wijde broeken, culotte's voorjaar zomer

 

Het hoeft tegenwoordig niet alleen maar strak of aansluitend om trendy te zijn. Wie genoeg heeft van de skinny zal blij zijn dat de broek met wijde pijpen helemaal terug is! Het is hoog tijd om de collectie eens goed te bekijken. Broeken met extra wijde pijpen, zijn de moderne variant op de klassieke broekrok. Ze zitten comfortabel en geven een bepaalde flair!

Het vinden van je kleurtype helpt je bepalen welke kleuren je het best staan. Dit maakt het makkelijker om te bepalen welke kleding je doet stralen. Het is een eenvoudige manier om je uitstraling te versterken! Zo wordt kleuradvies dus kledingadvies. De onderstaande tips en informatie zullen je helpen om je seizoenstype te bepalen (zomer, lente, herfst of winter). De tips zijn voor zowel mannen als vrouwen gelijk.

Je favoriete jeans wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Er is gebleken dat de Nederlandse jeansdrager zijn jeans het liefst regelmatig wast en dan ook nog eens te warm. We geven je graag een aantal handige tips om je jeans zo lang mogelijk mooi te houden. Dus lees snel verder voor alles op het gebied van het wassen (of juist niet wassen) van jeans.

 

Dijkstra Mode maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.