Damesmode, herenmode en mode voor de bruidegom.

webshop BUTTON

Tips en trends dames

Je favoriete jeans wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Er is gebleken dat de Nederlandse jeansdrager zijn jeans het liefst regelmatig wast en dan ook nog eens te warm. We geven je graag een aantal handige tips om je jeans zo lang mogelijk mooi te houden. Dus lees snel verder voor alles op het gebied van het wassen (of juist niet wassen) van jeans.

 

Najaarsmode 2022/2023. Wat zijn dé modetrends voor de herfst en winter van 2022? Hieronder lees je welke kleuren, materialen en prints gebruikt worden voor het komende seizoen! Ben jij winterproof?

Het vinden van je kleurtype helpt je bepalen welke kleuren je het best staan. Dit maakt het makkelijker om te bepalen welke kleding je doet stralen. Het is een eenvoudige manier om je uitstraling te versterken! Zo wordt kleuradvies dus kledingadvies. De onderstaande tips en informatie zullen je helpen om je seizoenstype te bepalen (zomer, lente, herfst of winter). De tips zijn voor zowel mannen als vrouwen gelijk.

Dijkstra Mode maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.