Een trui is een kledingstuk dat vaak wordt gedragen om warm te blijven. Deze warmte is sterk afhankelijk van de dikte en het materiaal dat gebruikt wordt. Een trui of pullover is geschikt voor ieder seizoen. In de lente en zomer zijn truien lichter en vaak gemaakt van luchtige stoffen als katoen of viscose. In het najaar vinden we het vaak belangrijk dat een pullover naast stylish ook warm is. Er worden dan materialen als schapenwol of alpaca gebruikt. De fleece stof is eind jaren zeventig uitgevonden als een lichtgewicht vervanger van wol en zorgt eveneens voor warmte tijdens koude dagen.
Los van het seizoen is een pullover tijdloos. Truien kunnen zowel casual als formeel gedragen worden, afhankelijk van hun ontwerp en stijl. Kies bijvoorbeeld voor een fijne (mouwloze) coltrui of trui met turtleneck op een wijde pantalon of nette rok. Je kunt het truitje stylen met een mooie ketting of blazerjasje.  Liever een sportieve look? Kies dan eens een gestreepte, of effen trui die iets oversized valt. Perfect op je lichte jeans!

Voor het juiste advies bij het dragen van je favoriete trui of pullover kom je langs bij Dijkstra Mode in Feanwâlden. We helpen je graag!


Onze collectie Damesmode
www.modehuisdijkstra.nl